HTML

Hungary trivia, elmaradt Lax meccs, sleepover, futas!

2009.04.11. 23:47 | Mókus91 | Szólj hozzá!

Ha osszegezni akarom a hetvegemet, akkor eddig nagyjabol ezek tortentek velem:

1. Penteken reggel iskolagyulesen Magyarorszagrol kellett beszelnem, mert az egyik tanarno, aki mellesleg egy nagyon befolyasos szemely itt a suliba, szoval meg veletlenul sem mondhattam nemet, megkert ra. En ugy gondoltam, hogy sok unalmas beszed helyett inkabb osszedobok powerpoint-tal egy ilyen trivia challenge-t (kerdesek Magyarorszagrol, negy valasztasi lehetoseg, aki megvalaszolja, kap csokit xd). Mindenkinek nagyon tetszett, egy csomoan gratulaltak utana.

2. Pentek delutan lett volna JV Lax meccs, de kiderult, hogy a csapat akik ellen jatszottunk volna, nem is letezik, ertelemszeruen elmaradt. Helyette inkabb megneztunk a Varsity Lax-ot jatszani, ami nagyon-nagyon jo volt. Azt hiszem mosantol ez lesz a kedvenc sportom. Teljesen olyan mint a foci, csak szerintem izgalmasabb, a tobb gol miatt:) Kb fel hattol fel hetig tartott a meccs (2x25 perc), szemerkelt az eso,de azert jol ereztuk magunkat:)

3. Winnie es Amy nalam aludtak tegnap este, ami nagyon fun volt. Ilyenkor altalaban meghallgatjuk az osszes letezo pletykat, ami a suiliban kereng(Winnie az osszesrol tud!), stalkingoljuk az embereket facebook-on (megnezegetjuk a kepeiket, kommentjeiket xd), aztan ugy ejfel fele megnezunk egy filmet, tegnap a Prom Night cimu "frenetikus" horror film-re jutott a valasztas, ami oszinten szolva nagyon gagyi volt, szoval nem is erdemes ra a szot fecserelni.

4. Ma egesz delutan tanultunk, 4 ora fele pedig elmentunk futni Winnie-vel es Amy-vel, ami tok jo volt, bar kicsit huvos volt az ido, meg hat utalok futni xd:P:(

Most megyek vissza tanulni, majd meg irok, ha tortenik valami!

A bejegyzés trackback címe:

https://evazusaban.blog.hu/api/trackback/id/tr651060267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása