HTML

Play is over, lots of free time (just kiddin' hahha)

2009.03.03. 01:26 | Mókus91 | Szólj hozzá!

Most mar hivatalosan is vege a szindarabnak. Vasarnap volt az utolso eloadasunk, s ezzel sajnos azt hiszem veget is ert szinhazi palyafutasom. Pedig a vegere mar eppen megszerettem az egeszet:) Najo, imadtam szerepelni!!!:):) Igazabol akkor dobbentem ra, hogy megerte beleolni azt a rengeteg idot es energiat, amikor kialltunk a 150 ember ele es eloadtuk a darabot. Hihetetlenul izgalmas elmeny volt, es biztos hogy nem fogom egyhamar elfelejteni. Hahha, a dalokat meg most is kivulrol fujom:D

 Most viszont, hogy vege az egesz napos probaknak, nem tudom mihez fogok kezdeni a hirtelen jott szabadidommel. Igaz, az angol "szakdogamat"( en mar igy hivom ezt a research paper-t) jovo heten be kell adnom, kb harom-negy dolgozatot irok jovo heten es meg ott van a tori research paper is, amit meg el sem kezdtem igazan. Azt hiszem azert unatkozni nem fogok!:D Ennek tetejebe megint el akarom kezdeni latogatni a fitness termet, mert a tech weekend es az eloadas vege kozott annyi pizzaban es cookie-ban volt reszem, mint meg soha ezelott:(

De a legeslegnagyobb hirem az az, hogy marcius 13-tol tavaszi szunet!!! Es hova megyek a host csaladommal??? Na hova?? PUERTO RICO-ba!!!!! Alig birom mar kivarni ezt a ket hetet!!!

Ma amugy nagyon jo kedvem van, leszamitva azt, hogy itt van marcius, es havazik, meg hideg van. Tobbek kozott azert is varom mar a vacacionest, mert Puerto Ricoban meleg van!!!!:) Talan meg egy kis suntan-t is kapok!:)

Most mennem kell, mert el kell magyaraznom Winnie-nek a fizika hazit, majd meg jelentkezem!

A bejegyzés trackback címe:

https://evazusaban.blog.hu/api/trackback/id/tr30976753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása